Sandraktheis.com

Hur att hyra moped

Hur att hyra moped
Mopeder erbjuder en pålitlig form av personlig transport utan krångel eller bekostnad fordon. De är lätt att parkera, ekonomiskt och, särskilt för människor som bor i eller besöker varma platser, tillåter föraren att njuta av miljön eftersom de går där de behöver. Exakt hyra förfarande för mopeder varierar efter plats, med specifika företag som erbjuder mopeder endast inom en viss ort, men det finns en allmän översikt över vad som väntar när hyra en moped.

Instruktioner


•  Kontakta en moped biluthyraren. Många företag som erbjuder stora apparaten eller motorsport lägenheter kommer också att ha mopeder att hyra. Om du planerar att använda en moped under en resa eller semester, tala med personalen på den plats där du ska bo. De bör kunna peka på moped uthyrningsställen som finns i närheten, billig och pålitlig nog för sina gäster att räkna med. College och universitetsområden kan också vara en bra källa till moped uthyrning information, så många studenter som bor utanför campus kan använda mopeder för att resa till och från skolan.

•  Gör en reservation med biluthyraren. Vare online eller på telefon, bestämma när du vill plocka upp cykeln och när man släpper den. Eftersom de flesta mopeduthyrning debiteras av dagen, planerar att återvända cykeln antingen före hyres platsen stänger för natten eller tidigt nästa morgon. Priserna varierar beroende på plats och land, men i USA, med 2010, räkna med att betala runt $ 30 till $ 50 per dag (en åttatimmarsperiod).

•  Välj ett fordon baserat på avståndet du ska resa, antal ryttare, möjliga körförhållanden och pris. För längre resor, resor med mer än en ryttare eller åkattraktioner som kan kräva vissa highway resor, är det bästa alternativet en större, mer kraftfull moped med en större gas kapacitet och en större sits. För kortare resor mindre cyklar är tillräckligt bra. Ofta uthyrningsföretag ut mer för de större, snabbare cyklar än de gör för mindre.

•  Ge personlig information, inklusive namn, lokal adress, hemadress, telefonnummer, licens och kreditkortsinformation.

•  Plocka upp mopeden på tidigare överens om tid och plats. Ha bokningen och uthyrning information redo och vara beredda att betala hyreskostnaden vid upphämtning. Larma hyra agent till eventuella skador på mopeden under upphämtning och se till att alla funktioner arbetet (blinkers, strålkastare, etc.) innan du lämnar så det finns ingen tvekan om du är ansvarig för eventuella skador.