Sandraktheis.com

Hur ska man gå till Sturgis Motorcycle Rally

Den Sturgis Motorcycle Rally startade 1938 i Sturgis, South Dakota. Den består av evenemang, tävlingar, leverantörer, konserter, tävlingar och mycket mer. Varje år miljontals människor reser till Sturgis den första veckan efter det första hela helgen i augusti för det största och bästa rally i landet.

Instruktioner


•  Köpa, hyra eller låna en motorcykel. Den Sturgis rally hålls inte till en viss typ av cykel, så att du kan rida Harleys, Hondas eller någon annan typ.

•  Reserv boende för rallyt veckan. Boende fyller upp snabbt, så gör planer för din campingplats eller hotell så långt i förväg som möjligt för att se till att du har en plats att bo. Du kan alltid avbryta dina bokningar om något kommer upp.

•  Planera rese metoder för att få dig till rallyt. Om du bor i närheten, rida din motorcykel och njuta av den natursköna resan. Om du bor längre, måste du bogsera din cykel eller ha den levererad. Om du har den levererad, kan du ta ett flyg eller tåg till rallyt. Bokningar fylls snabbt, så gör planer så snart som möjligt. Besök Sturgis Rally hemsida för att se framtida datum för de rallyn för att planera din resväg.

•  Bekanta dig med South Dakota motorcykel lagar, eftersom lagar varierar från staten.

•  Forskning händelsen schema och plan för vad du helst vill göra. Om du vill tävla, se till att blockera tid i ditt schema så att du inte missar ditt evenemang. Om du är mer intresserad av säljarna, kan du vara mer tillbakalutat i din resplan.

•  Packa för alla väder. Medeltemperaturen för rallyt är oftast runt 85 grader, med svala nätter. Men var beredd på regn, stormar, vind och hög värme också.

•  Ride the Black Hills när du kommer till Sturgis. Även om det inte en specifik händelse i rally, det är förmodligen den mest minnesvärda delen av det. Du kommer inte vara ensam om du rida under rallyt veckan. Bikers njuta av landskapet, vägarna och kurvor, och Mt. Rushmore.