Olika stilar av Mercedes Benz

Mercedes Benz inte tar stil lätt; trots allt, är deras slogan "den bästa eller ingenting." Taggad som en av de mest lyxiga bilar på marknaden idag, erbjuder Mercedes Benz ett utbud av modeller att välja mellan - kompakta bilar till stadsjeepar. Varje typ kommer vanligtvis i flera alternativ, som var och en ger en distinkt stil där konsumenterna kan välja.

Bilar


Mercedes Benz erbjuder flera kroppstyper - sedaner, coupéer, vagnar och konvertibler. Distinkta modeller inkluderar C-klassen, E, S, CL och CLS. I USA är det C-klassen välkänt som bolagets nybörjar bil. Dess 2011-modellen, C300, har den klassiska "spalt" kromade grillen med tre-uddiga stjärnan logotyp sitter på toppen. Inuti denna bil har MB Tech klädsel, som har en mycket avancerad vinyl som ser ut och känns som läder. Andra vanliga interiör funktioner inkluderar elmanövrerade stolar, en läderklädd växelspaksknopp och ratt, och trä trim efterbehandling.

Högpresterande bilar


Mercedes Benz erbjuder SLK, SL och modellerna SLS på deras linje av högpresterande bilar. Dessa modeller har en distinkt galler som skiljer dem från de flesta av de nybörjar bilar som Mercedes Benz erbjuder. Dessa högpresterande bilar har en tre-pekad stjärna inbäddad på grillen med en stor mask utformad spoilern, kyla motorn. Den 2011 SLS AMG-modellen, en av de dyraste bilarna som Mercedes Benz erbjuder, har en spoilern med sex intag, samt top-of-the-line vertikala strålkastare. Dess exteriör har en distinkt sex fot lång huva, en kort bak, lång hjulbas och bredare kropp, samt stora lättmetallfälgar.

Crossover Vehicle


R-klass, en crossover fordon som ser ut som en utökad sedan, kan lätt plats för upp till sju vuxna passagerare. Den har "4MATIC" all-wheel drivlina med antingen en 3,5-liters V-6 motor eller en 3,0-liters V-6 dieselmotor och en sju-växlad automatlåda. Dess exteriör styling sport en muskulös och aggressiv look kombinerat med stora 19-tums aluminiumfälgar och lysdiod bakljus. Interiören har makt tillbehör, läderklädd yta och trä trim, samt top-of-the-line ljud och underhållningssystem.

SUVs


Företagets sortiment av stadsjeepar inkluderar GLK, M, GL och G trim. G-klass är det mest anmärkningsvärda SUV, som erbjuder en klassisk syn på styling. På grund av sin historia som ett fordon som konstruerats för värnplikt, har G-klassen en imponerande Jeep-liknande kropp med skarpa hörn - en sällsynthet bland moderna stadsjeepar. Liksom R-klassen, det kommer som standard med 4MATIC-hjulsdrivlinan och en 5,5-liters V-8 motor. Det kommer också standard med tre låsning differentialer, vilket gör den kapabel att hantera nästan alla typer av terräng. Inuti har det handgjorda läderklädsel, trä trim, och top-of-the-line elmanövrerade stolar.articles connexes