Sandraktheis.com

Hur till Aktivera en Nextel telefon för Direct Connect Endast

Hur till Aktivera en Nextel telefon för Direct Connect Endast
Nextel Direct Connect-tjänsten tillhandahåller rikstäckande push-to-talk kommunikations för prenumeranter. I själva verket, leverans-baserade företag, inklusive de fokuserade på försäljning, lastbilstransporter och sjöfart, har kommit att förlita sig på Nextel Direct Connect som en viktig kommunikationsmetod. Som sådan, kan vissa Nextel abonnenter vill lägga till en Direct Connect-enda plan snarare än en traditionell Nextel röst planen. Även en sann Direct Connect-bara planen inte längre erbjuds av Sprint Nextel, erbjuder företaget planer som inkluderar obegränsat Direct Connect förutom ett begränsat antal ytterligare funktioner samtidigt undviker alla helst minuter för vanliga röstsamtal.

Instruktioner


•  Kontakta Sprint Nextel kundservice genom att ringa "2" på din Nextel telefon. Även om du inte har ett aktivt rösttjänst på kontot, kommer du att kunna kontakta kundservice genom att ringa "2."

•  Följ anvisningarna för att tala med en kundtjänst specialist och ändra din kurs planen.

•  Be att ändra din kurs plan till en Nextel Direct Connect Anpassad planen. Observera att dessa ränte planer är inte tillgängliga om du använder online-konto för att ändra din plan, så du måste ändra din plan med hjälp av telefonbaserad kundtjänst. Var noga med att begära $ 29,99 per rad månadskostnad, eftersom detta inkluderar Direct Connect och meddelandefunktioner, som av 2010. Det är den billigaste Direct Connect-enda plan. Förutom Direct Connect och meddelandefunktioner, obegränsad mobil till mobil och natt och helg röst minuter tillhandahålls.

•  Ge ditt konto PIN när bad. För att göra ändringar i takt planen på ditt konto måste du ange konto PIN som valdes när du först konfigurerade ditt Sprint Nextel-konto.

•  Avsluta samtal med kundservice. Var noga med att kontrollera din faktura för den första månaden efter att du ändrar din kurs plan för att se till att du faktureras korrekt.