Hur att överföra musik till Sony Walkman

Hur att överföra musik till Sony Walkman
Även om du kanske känner till de tidigare inkarnationer av Sony Walkman som spelar kassettband och CD-skivor, har nyare utgåvor av enheten utvecklats till digitala medier lagring och uppspelning. Som ett resultat, kan du överföra musik till Sony Walkman genom en direkt överföring från din Windows-baserade dator. När du har anslutit din Sony Walkman till en dator via USB-adapter kan du kopiera filer på enheten som du skulle en extern hårddisk.

Instruktioner


•  Sätt ena änden av Sony Walkman USB-adapter i själva enheten. Sätt i den andra änden av adaptern till en ledig USB-port på din dator. Vänta datorn att känna igen Sony Walkman som en ansluten enhet. Ikonen Sony Walkman enhet kommer att visas i Utforskaren.

•  Klicka på Start-knappen Meny. Klicka på "Den här datorn". Klicka på ikonen "Walkman" enhet. Klicka på "Storage Media" katalogen. Om du gör det öppnar mappen lagring Sony Walkman s.

•  Öppna mappen som innehåller musiken du vill ladda upp på Sony Walkman i ett nytt fönster Utforskaren.

•  Dra och släpp musikfiler eller mappar från deras fönster i Walkman lagringskatalogen är "Music" -mappen. Du kan också dra och släppa musiken in i en specifik underkatalog mappen Musik om så önskas. Om du gör det laddar kopior av datorns musik på Sony Walkman.articles connexes