Finns det några Alternativ för att blockera inkommande samtal på en BlackBerry Medan Delning?

Internetdelning är en process för att använda din smartphone som ett modem för en annan enhet. När BlackBerry-smarttelefonen är bundna till en dator eller mobil enhet, kan inkommande telefonsamtal avbryter Internetanslutningen. BlackBerry innehåller avancerade verktyg samtalshantering inklusive samtal blockerande funktionen för att förhindra dessa avbrott.

Om Internetdelning


Internetdelning är en användbar funktion på BlackBerry smartphones och andra enheter. Den tillåter användare att ansluta en dator eller mobil enhet som är ur Wi-Fi-sortiment till Internet genom piggybacking på BlackBerry Internet-anslutning. Vissa användare föredrar att ansluta en bärbar dator till Internet med den här metoden på resande fot, eftersom det innebär att de inte behöver köpa en separat USB-dongel från det trådlösa nätverksleverantören. En av nackdelarna med att tjudra till en smartphone är att inkommande telefonsamtal kan avbryta Internet-anslutningen under den tjudrade sessionen.

Call-Blocking Feature


BlackBerry-enheter inkluderar samtalsblockerande förmåga. I de flesta fall måste du först be din carrier-nät för att genomföra funktionen. BlackBerry måste ha ett fungerande SIM-kort för samtalet blockerande funktionen ska fungera. När bäraren aktiverar samtalsblockering för BlackBerry-enheten, ger kundtjänst dig med ett samtal blockerande lösenord som du måste ange när du aktiverar funktionen.

Aktivera Ring Blockering


Efter transportören har aktiverat samtalsspärrtjänsten kan du aktivera funktionen på din BlackBerry från menyn enheten. Innan du aktiverar samtalsblockering, stäng alla öppna program och återgå till BlackBerry startskärmen. Tryck på "Skicka" knapp på knappsatsen på framsidan av enheten och tryck sedan på "Meny" för att aktivera skärmmenyn. Knacka eller klicka på "Alternativ" och välj sedan "Samtalsspärr." I call-blockerande alternativ listan, väljer alternativet att blockera alla inkommande samtal. Tryck på "Meny" för att spara ändringarna. Knacka eller klicka på "Aktivera" på skärmen och ange ditt lösenord för att aktivera tjänsten.

Överväganden


Under samtalsblockering, inkommande samtal går direkt till röstbrevlådan, så glöm inte att komma åt din röstbrevlåda för att kontrollera om meddelanden. Kom också ihåg att avaktivera samtalsblockering när du är klar att tjudra sessionen. Du kan göra detta genom att välja "Inaktivera" från "Samtalsspärr" alternativet på BlackBerry-menyn.articles connexes