Sandraktheis.com

Hur man fixar den resolution om en JVC TV

Hur man fixar den resolution om en JVC TV
När du ansluter din JVC tv upp till någon utomstående källa, såsom en DVD-spelare eller en kabel / satellitmottagare, är standardupplösningen för tv ska användas. Men om du har en HD JVC TV och du ansluter den till en HD-kabel / satellitmottagare måste du korrigera upplösning och bildformat för att se till att du använder de bästa kvalitetsinställningarna för din JVC TV.

Instruktioner


•  Tryck på "Zoom" -knappen på JVC TV fjärrkontroll. Denna knapp justerar hur bilden presenteras på skärmen. Detta kan variera från standardbild eller klämd bild till en inzoomad, beskurna bilden. Du vill att din bild ska vara "Normal". När den normala inställningen visas du kommer att se "Normal" längst ner på skärmen.

•  Tryck på "Meny" -knappen på din kabel / receivers fjärrkontroll. Detta tar upp en mängd olika alternativ som du kan välja mellan. Använd riktnings pilknapparna på fjärrkontrollen för att välja "Alternativ".

•  Hitta "Videoalternativ" och välj "Bildförhållande." Detta kommer att ta upp de olika bildformat som du kan använda på TV. Att ha den bästa upplösningen som presenteras på TV som du vill att bildformatet för att matcha vad din JVC TV. (480, 720 eller 1080). Om du inte är riktigt säker på vad det bildförhållande är kontrollera din bruksanvisning.

•  Välj rätt bildförhållande och godkänna förändringen. Stäng ut menyalternativen och återgå till TV-program. Du bör se den justerade bilden på JVC TV och upplösningen bör vara på sin högsta kvalité.