Hur kan jag få ett register över de inkommande samtal på min mobiltelefon Bill?

Hur kan jag få ett register över de inkommande samtal på min mobiltelefon Bill?
Det finns olika skäl till varför du kan behöva ett register över dina inkommande samtal mobiltelefon. Kanske du glömde att skriva ner viktiga telefonnummer, eller du kanske har någon ringer och trakasserar dig, så du behöver bevis för myndigheterna. Oavsett vad orsaken är, kommer den detaljerade faktureringsalternativ som erbjuds av mobiltelefon leverantörer ger dig den information du behöver. Detaljerad fakturering avslöjar också de flesta "privata" siffror som blockeras av personer som använder * 67-metoden.

Instruktioner


•  Kontakta din mobiltelefon leverantör och informera företrädaren som du vill lägga till den detaljerade faktureringsfunktionen på ditt konto. Det kan finnas en liten avgift för denna tjänst.

•  Granska listan över inkommande samtal när din uppsats uttalande anländer med posten. Du kommer att se telefonnumret till den som ringer, liksom tid, datum och varaktighet för samtalet. Mer än sannolikt, kommer samtalen inte separeras i "Utgående", "Inkommande" och "Missade" kategorier. Du måste titta på kolumnen "Från" för nummer som är annorlunda än din mobilnummer - de är dina inkommande samtal.

•  Logga in på din mobiltelefon konto på nätet om du inte har tid att vänta på pappers uttalande. De flesta leverantörer ger dig möjlighet att visa detaljerad fakturering på nätet, en förteckning över inkommande, missade och utgående samtal, tillsammans med datum, tidpunkt och varaktighet för samtalet. Många gånger är de register uppdateras direkt, vilket ger dig up-to-the-minuten-information. Du kan välja att skriva ut dessa register om du behöver en papperskopia.articles connexes