Sandraktheis.com

Hur att designa din egen motorcykel Fälgar

Hur att designa din egen motorcykel Fälgar
Det bästa sättet att designa din egen motorcykel fälgar är att välja en unik och personlig design som kan målas på befintliga fälgar. Motorcykel fälgar kan vara antingen fast eller eker, och samtidigt fasta fälgar ger ett större område som att måla, kan både lätt göras för att spegla personligheten av motorcykeln ägaren. Målning motorcykel fälgar är en enkel process, som inte kräver specialistkunskaper eller någon teknisk utrustning.

Instruktioner


•  Töm däcken och ta fälgarna från motorcykeln. Flytta fälgarna en bra bit från cykeln så att ingen av färgen blir på kroppen av cykeln.

•  Rengör fälgar med en fuktig trasa, för att avlägsna eventuellt överskott smuts och fett. Ta bort all färg redan på fälgar med en färgborttagnings. Efter användning av färgborttagnings, torka med trasa och låt torka.

•  Besluta om den design som du vill måla. Några idéer inkluderar lågor, mönster eller alla en färg. Använd färgbandet för att täcka det område du inte vill vara målade.

•  Spraya färg på fälgen, och låt torka med färgen tejpen fortfarande på. När detta har torkat, ta bort färgen tejpen, och upprepa processen, placera bandet i de områden som ska skyddas. Vänta varje ny färg torka ordentligt innan omlackering för att undvika blandning.

•  Vänta den slutliga färgen att torka, och retuschera eventuella områden med hjälp av pensel. När detta har torkat, spraya hjulet pälsen att försegla i färgen. Vänta här torka i cirka 24 timmar innan du sätter tillbaka till cykeln. Polska dina fälgar och sätt tillbaka dem till din cykel.

Tips och varningar


  • Var försiktig med aersols i dåligt ventilerade utrymmen, eftersom de kan innehålla ångor. Ta en paus varje timme, och se till att ett fönster eller en dörr är öppen.