Sandraktheis.com

Vad är Voice Mail Service?

Röstbrevlåda tjänst är ett enkelt sätt att lämna ett telefonmeddelande för någon när hon inte är tillgänglig för att svara på ett samtal. Röstbrevlåda fungerar för både mark linjer och mobiltelefoner nu. Du kan även lämna ett röstmeddelande till någon som använder vissa online-telefon tjänster också, bland annat 800-nummer och dator-till-dator ringer.

Identifiering


När någon ringer din fasta telefon eller mobiltelefon, är hon till en centraliserad telefonnummer som har identifierande information om din telefon konto. (Om du kontrollerar din mobiltelefon inställningar, kommer du troligen se en slumpmässig telefonnummer som anges under telefonsvarare avsnittet --- är detta nummer som ringer levereras till när telefonsvarare plockar upp.) Systemet uppmanar uppringaren att lämna ett röstmeddelande som levereras till din telefon. Du kan hämta meddelandet när som helst med en PIN-kod, eller personnummer, som du bestämmer när röstbrevlådetjänsten är inställt.

Historia


Före röst posttjänst, telefon kunder var tvungen att köpa och ställa in manuella telefonsvarare att fånga samtalsinformation. De allra första meddelandesystem var faktiskt bara grupper av människor, som sitter i ett rum, ta emot samtal på uppdrag av kontorsarbetare. Detta visade sig vara extremt ineffektivt eftersom de flesta arbetare går till lunch samtidigt (mellan middagstid och 02:00) och det är praktiskt taget omöjligt för en liten grupp av människor att hantera den typen av samtal volym. Röstpostsystem först utformade för att hjälpa företag.

De första konsumentbaserade röstpostsystem (även kallade virtuella PBX) kom som en valfri funktion för att gå med mark linje telefon. Med tiden, röstbrevlåda blev standard med mark linje telefon, och så småningom flyttade över till mobiltelefon service också. Idag manuella telefonsvarare är föråldrad.

Fördelar


Den största fördelen med telefonsvarare tjänst är att det tillåter dig att sätta in viktiga samtal utan att behöva närvara eller tillgängligt för samtalet. Före röstbrevlådan och andra bekväma meddelandetjänster, möjligheter missades och affär föll igenom i onödan. Telefonsvarare ger också individer och företags anställda till fält fler samtal på en gång, medan innan användaren kan bara hantera ett samtal åt gången.

Nackdelen


Röstbrevlåda kan faktiskt vara obekvämt för en upptagen person på flykt. Det är mycket svårt att navigera genom en lång lista med röstmeddelande, och på de flesta system är det omöjligt att hoppa igenom menings budskap till viktiga. Dessutom har telefonsvarare sina begränsningar --- mest standardsystem kommer bara tillåter dig att hålla ca 15 meddelanden på filen vid en viss tidpunkt, som automatiskt kommer att upphöra efter cirka 15 till 45 dagar.

Framtiden


Det är troligt att röstbrevlådetjänsten snart kommer att bli föråldrade --- precis som svarare --- åtminstone när det kommer till mobiltelefoner. Detta beror på textmeddelanden kan konsumenterna att lämna snabbt skrivna meddelanden till mottagaren. Det finns ingen anledning att "vänta på pipet" när allt du behöver göra är att skriva in ett meddelande som säger "Ring mig tillbaka."