Specifikationer för Gillet Yrsel

Automobile Gillet är ett belgiskt företag av Gembloux som skapas och tillverkar Gillet Vertigo.5 Spirit, en fortsättning på Vertigo linjen. Belgisk hill racing mästare Tony Gillet driver denna bilföretaget. Den Gillet Vertigo deltog i sin första internationella tävling i Bahrain 2004.

Chassi


Den typ av upphängning för Gillet Vertigo.5 Spirit är en Nomex / Carbon Monoshell. Motorfordonet har rack styrning. De främre bromsarna är AP fyra kolvar med 330mm ventilerade skivor, medan de bakre bromsarna har AP 300mm ventilerade skivor helt enkelt. Den Vertigo s framvagn är gjord av två överlagrade bärarmar och en tryckstång med stötdämpare och fjädrar. Den bakre fjädring består av oberoende hjul och två överlagrade bärarmar.

Dimensioner


Hjulbasen i Gillet Yrsel är 92,13 inches, medan längden av bilen är 155,9 inches. Bredden hos fordonet är 79,13 inches, och höjden är 43,9 inches. Den Vertigo främre spåret är 63,07 inches, medan den bakre spåret är 67,17 inches. Den Vertigo väger 2,182.58 kg.

Motor


Denna Gillet modellen är utrustad med en Maserati motor. Motorn har 420 hästkrafter, och motorn är en V8. Den Vertigo motor måste använda torrsumpssmörjning.

Transmission


Den Vertigo har en bakre transmission med driv plats i baksätet. Växellådan är sekventiell med sex hastigheter och en sekventiell växel nivå. Kopplingen är enda skiva hydrauliskt, medan bilen körs på 19-tums hjul. Storleken på framdäcken är 225 / 35Z och bakdäcken är 275 / 35Z.articles connexes