Sandraktheis.com

Hur du ansluter en dator till en TV för Instant Play Movies

Tillgång du favorit online multimedieinnehåll från bekvämligheten av ditt vardagsrum genom att ansluta datorn till en TV. Detta är praktiskt för att visa semesterbilder till vänner, titta på filmer direkt på din större skärm, göra en presentation för arbete för skolan, eller ens titta på en instant play film.

S-Video


Anslut din TV och dator i det billigaste sättet att använda en S-Video-anslutning. Kontrollera baksidan av din tv, och din bärbara eller stationära till porten "S-Video", båda bör ha sju små hål arrangerade i en cirkel. S-Videokabel kommer att finnas på nästan alla elektronikaffär, bara vara säker på att köpa en modell med sju stift, inte fyra.

DVI eller HDMI


Välj alternativet att använda DVI och HDMI sladdar. Dessa sladdar är konstruerade för högupplösnings-TV (icke-HD-tv kommer inte att ha rätt anslutningsportar). HDMI-anslutningar är den bästa som finns tillgänglig; Men datorer vanligtvis inte har HDMI-portar, så du måste köpa en DVI till HDMI-kabel. Båda dessa alternativ är mycket högre kvalitet än S-Video, men också mycket dyrare.

VGA


Välj alternativet för att visa högupplösta kvalitet videor från din dator med hjälp av en VGA-anslutning. VGA är endast avsedd för HD-tv, men de flesta datorer har en VGA-port. Kvaliteten på bilden som produceras är mycket bättre än S-Video, men inte riktigt lika tydlig som DVI eller HDMI-anslutningar. VGA-kablar är också mycket prisvärd, vilket gör detta ett kostnadseffektivt sätt att få webbinnehåll till din HD-TV.