Hur tar jag bort panelerna på en 2008 4 Door Honda Civic?

Dörrpanelerna i din 2008 Honda Civic innehåller högtalarna, fönsterregulatorer, yttre dörrhandtag bultar, dörrlås, fönsterkontroller, nyckellösa kontroller, accentljus och sidospeglar. Om någon av dessa delar behöver bytas ut eller uppgraderas, måste dörrpanelerna tas bort. Följ stegen nedan och du kan enkelt ta bort panelerna på din Honda Civic med två skruvmejslar.

Instruktioner


•  Öppna luckan helt. Dra insidan dörrhandtaget tillbaka för att komma åt plast luckan. Använd en platt skruvmejsel in i den lilla öppningen för att försiktigt bända upp luckan bort, avslöjar en skruv och en svart plastbult. Ta bort skruven och tryck på mitten av bulten med skruvmejsel för att ta upp det sedan dra ut den.

•  Använd platt skruvmejsel för att försiktigt bända upp på baksidan av armstödet. När pried upp, kan dras upp armstödet och bort från dörren. Det finns flera ledningar anslutningar bakom armstödet, men lämna dem anslutna och låta armstödet för att hänga ner. Det finns ytterligare en skruv mot dörrpanelen som kan ses när armstödet är utdragen. Ta det med en Phillips skruvmejsel.

•  Ta öppningen där armstödet var och dra försiktigt dörrpanelen bort från dörren för att lossa klämmorna som håller panelen på plats. Gå runt ytterkanterna på panelen och bänd upp med händerna för att lossa eventuella kvar klipp tills de pop. De kommer att finnas kvar i dörrpanelen och kan enkelt skjutas på plats när du installerar panelen senare.

•  Dra upp på dörrpanelen tills den lossnar från toppen av dörren. Lyft från sidorna, inte botten, så att panelen inte böjer i mitten. Dra panelen bort från dörren sedan titta bakom den och koppla ur stora ledningar kontakt som leder till kontakterna på armstödet.

Tips och varningar


  • Använd en liten behållare för att hålla alla de skruvar och bultar bort från dörrpanelen.


articles connexes