Hur kan jag lägga mer Hästkrafter till Mitt 1999 Vortec?

Om du äger en 1999 General Motors fordon som hade en Vortex motor medföljer fordonet och vill göra det snabbare, det finns ett antal saker du kan göra för att göra det till verklighet. Vortex motorer ingick i ett antal GM sport utility fordon, inklusive GMC Yukon, Chevrolet Tahoe och Chevrolet Suburban. Medan Vortex motorn är snabb med sina vanliga kapacitet, vilket gör att motorn snabbare kommer att öka prestanda på fordonet.

Instruktioner


•  Byt ut tändkablarna på motorn. Lägga prestanda tändkablarna kommer att sänka motståndet i motorn och kan öka signalstyrkan till den faktiska tändstift själva, vilket resulterar i en snabbare motor.

•  Byt luftfiltret till ett prestationsstycke. Beståndet luftfilter används av General Motors inte bidrar till en prestandamotor och kommer inte att tillåta så mycket kall luft in i motorn som en eftermarknad del skulle. Ökande sval luftflöde till motorn gör det möjligt för fordonet att röra sig snabbare samtidigt på vägen.

•  Växla till syntetisk olja. Syntetisk olja ger bästa möjliga skydd för motorn och eliminerar friktion som är förknippad med normala motorolja. Det smörjer även motorn bättre när den är i rörelse, vilket gör det möjligt att gå snabbare.articles connexes