Sandraktheis.com

Mobiltelefon laddare Typer

Mobiltelefon laddare Typer
Om du, liksom många människor, är starkt beroende av din mobiltelefon, inser du hur viktigt det är att ha tillräckligt med batterikraft för att göra dina samtal. Lyckligtvis har företagen skapat så många olika typer av cell telefon laddare så att du enkelt och bekvämt kan ladda batterierna. Dessa laddare kommer i fem grundläggande varianter: vägg laddare, bil laddare, stationära laddare, akuta laddare och gröna laddare.

Vägg Laddare


Av alla typer av mobiltelefon laddare, vägg laddare är den vanligaste. En AC väggadaptern medföljer din mobiltelefon när du köper den.

Laddare Bil


Bil laddare kontakten i cigarettändaruttaget eller tillbehör kontakt i bilen, så att du kan ladda din mobiltelefon medan du kör. Bil laddare finns i tre varianter: snabbladdare, snabba laddare och sippra laddare. Alla tre typerna kan du använda din mobiltelefon medan batteriet laddas. Den primära skillnaden är hastigheten på laddning. Använd snabbladdare med försiktighet. Om du inte kopplar din mobiltelefon så snart batteriet är laddat, kan batteriet överhettas och skadas.

Skrivbords Laddare


Skrivbords laddare, även känd som dockningsstation, innehåller en bas med en eller flera kortplatser för att hålla din mobiltelefon eller andra elektroniska apparater. Dessa laddare ansluter vanligtvis till datorn med en USB-kabel. En nackdel med stationära laddare är att du inte kan använda din mobiltelefon när den laddas.

Laddare Emergency


Emergency laddare kräver i allmänhet AAA-batterier. De ger inte tillräckligt med ström för att ladda din mobiltelefon batteriet helt, men du kan få minst en halvtimme av taltid i händelse av en nödsituation.

Gröna Laddare


Vissa företag har börjat tillverka gröna laddare. Många företag, såsom ElectroHiFi och IST SideWinder, producerar vev laddare som tillåter dig att ladda din mobiltelefon genom att vrida en vev. Dessa laddare producerar vanligtvis små mängder energi, tillräckligt för att ringa nödsamtal. Solio har en soldriven laddare som även kan använda USB-portar eller vägguttag om det inte finns tillräckligt med solljus. Nokia har skapat en cykel laddare som gör att du kan ladda din mobiltelefon när du trampa din cykel.