Sandraktheis.com

Hur Place GPS-enheter på fordon

Hur Place GPS-enheter på fordon
Kanske du vill hålla koll på din tonåring: s körvanor när han lånar bilen på fredagskvällarna. Kanske har du några anställda som arbetar utanför kontoret och du vill vara säker på att de gör sina rundor och inte slacking på park mitt på dagen. Oavsett anledning, om du vill spåra ett fordon, med hjälp av en GPS-enhet är förmodligen det enklaste sättet.

Instruktioner


•  Hitta en GPS-tracking system som passar dina behov. Några modeller att tänka på är att SpyMatrix Pro, Nano och Världs Tracker. Några ställen att leta efter dem är på BrickhouseSecurity.com, SpyAssociates och TrackingTheWorld.com (länkar listas nedan artikeln). Dessa butiker bär de senaste GPS-trackers för fordon som varierar i pris från $ 99 till $ 500 med 2010.

•  Vrid GPS-enheten genom att trycka på strömbrytaren och placera den i handskfacket på bilen. De flesta GPS-utrustning som av 2010 är självständiga enheter och inte kräver installation. Om du inte har tillgång till det inre av fordonet, välja en vädersäker GPS box som kommer med en magnetremsa som tillåter dig att fästa den till de främre eller bakre stötfångare.

•  Logga in på den webbplats som du får när du köper din GPS-tracker. Du kommer att se en karta med en blinkande prick på den. Detta är GPS-enheten i bilen. När pricken flyttas, kan du följa den längs kartan. Spåra bilen någonstans går genom att logga in på denna webbplats från vilken dator, handdator eller smart telefon med tillgång till Internet.