Sandraktheis.com

Hur man använder Net10

Hur man använder Net10
Net10 erbjuder pay-as-you-go förbetalda trådlösa tjänster utan kreditkontroller, månadsavgifter, eller restriktioner kontrakts. Tracfone är den trådlösa tjänster för Net10 och erbjuder lokala, långdistans, och strövar samtalsalternativ. Net10 har en mängd olika mobiltelefoner från stora celltillverkare såsom Motorola, LG och Samsung, samt ringsignal och grafisk hämtningsalternativen. Net10 erbjuder funktioner som röstbrevlåda, nummerpresentation, textmeddelanden och samtal väntar. Skaffa Net10 tjänsten utan aktivering eller avaktivering avgifter eller säkerhet insättningar.

Instruktioner


•  Köp en Net10 telefon. Besök en deltagande återförsäljare eller Net10 hemsida och klicka på "Köp Telefoner och mer." Skriv in ditt postnummer i utsedda rutan och klicka på "Sök" och få en lista över telefoner som erbjuds i ditt område. Visa telefonerna och klicka telefonen som du väljer. Jämför telefonens funktioner innan ett slutligt beslut om vilken telefon du vill. Köp den telefon du väljer genom att klicka på "Pris & Köp" nedan informationstelefonen. Ange ditt användarnamn och lösenord och klicka "Logga in" om du har ett konto eller klicka på "Registrera" om du är en ny online-kund. Slutför registreringen och följ instruktionerna för att slutföra din transaktion.

•  Aktivera Net10 telefon. Leta upp och klicka på "Aktivera / Aktivera" fliken på hemsidan. Följ instruktionerna och aktivera telefonen. Klicka på alternativet för att aktivera telefonen och hitta din telefon i listan över telefoner. Skicka ett SMS eller ringa ett testsamtal och testa din telefon.

•  Köp samtalstid för din Net10 telefon. Besök Net10 hemsida och klicka "Köp Airtime" överst på sidan. Net10 erbjuder två alternativ för att köpa samtalstid: köpa samtalstid på nätet eller airtime på efterfrågan, vilket ger möjlighet att köpa sändningstid från telefonen utan kostnad.

•  Inköps pay-as-you-go minuter. Betala-som-du-go minuten alternativ varierar från 200 till 900 minuter, varierar i pris från $ 20 till $ 60 och erbjuder 30 till 90 dagar av tjänsten vid tidpunkten för denna publikation.

•  Köp en månatlig plan. Klicka på en plan för alternativ nedan "Net10 månatliga planer" och klicka på "Anmäl". Vid tidpunkten för denna publikation, de månatliga plan alternativ inkluderar ett obegränsat (50.000 minuter) 30-dagars månatlig plan för $ 50 per månad och en 750-minuter, 30-dagars månatlig plan för $ 25 per månad. Varje plan har inga carry-over förmåner och inkluderar talk, text, 411 samtal och webbmail.

•  Köp en enkel minuter planen. Klicka på en plan för alternativ nedan "Easy Minutes" och klicka på "Anmäl". Vid tidpunkten för denna publikation, de enkla minuter planen inkluderar en 500 minuters plan för $ 30 och en 200-minuters plan för $ 15. De lätt minuten planer erbjuder carry-over förmåner och Net10 godtar ett betal- eller kreditkort för betalning.

•  Håll telefonen aktivt genom att köpa och lägga samtalstid när du behöver fler minuter.