Sandraktheis.com

iPod Touch Installation Hjälp

Allt som du behöver för att börja använda din iPod touch kommer ingå i den. Apple utformat denna enhet för att vara enkel att använda. Även den svåraste delen - synkronisering till din dator - är inte så svårt. Om du har köpt en begagnad iPod touch, hitta din vita Apple USB-kabel och du är redo att gå.

iTunes


Hämta senaste versionen av iTunes innan du ansluter din iPod till datorn för första gången. Apple alltid uppdaterar programvaran för iTunes att införliva korrigeringar för kända problem med sina enheter; ha de nyaste versionen garanterar att din iPod touch är up-to-date med tillverkarens normer. Om du redan har iTunes installerat, öppna den och - så länge du är ansluten till Internet - Programmet kommer att söka efter en ny version. Klicka på "Hjälp" och "Sök efter uppdateringar" för att vara säker.

USB-kabel


Apple säljer varje enhet med en vit USB-kabel som du behöver för att ansluta din iPod till datorn, en viktig del av den set-up process. Denna kabel har en vanlig USB-kontakt i ena änden och en Apple-specifika hookup på den andra, som ansluter till någon av Apples medieenheter. Detta är den andra väsentliga beståndsdelen i installationsprocessen, tillsammans med en upp-do-date iTunes.

Installera iPod touch


Som installerar enheter går, det finns inte många MP3-spelare som är enklare att installera än en iPod. Starta iTunes på datorn. Anslut den bredare, plattare änden av USB-kabeln till din iPod och den andra änden till en ledig USB-port på datorn. Den iTunes känner automatiskt enheten och laddar en installationsguide för att gå igenom namnge och registrera iPod touch. Följ instruktionerna för att installera enheten. Från och med nu, när du ansluter den till datorn öppnas iTunes och "Din iPod" visas på vänster sida, under "Enheter".

Laddar iPod touch


Installera enheten via iTunes registrerar din beröring med Apple, men det blir inte du ställa upp för att lyssna på musik eller titta på video. Du måste använda iTunes för att ladda enheten med media. Du måste lägga till filer i iTunes-biblioteket via menyn "Arkiv" - valde "Lägg till fil i biblioteket" för en enda låt eller video eller "Lägg till mapp i biblioteket" för att lägga till en samling av media. Du kan också köpa innehåll via iTunes Store. När du har filer i biblioteket, klicka på ett objekt och dra det till din enhet i iTunes för att kopiera den filen. Du kan också ställa in iTunes på att synkronisera din media; ett helt avsnitt av manualen ägnas åt synkronisering.