Sandraktheis.com

Hur att låsa upp eller Avbryt frysning din iPod

Hur att låsa upp eller Avbryt frysning din iPod
Ibland kan din iPod musikspelare verkar frysa eller låsa upp på grund av ett tillfälligt fel med enhetens operativsystem. Du kan uppleva att låsa och frysa på alla iPod-modeller, inklusive iPod Classic, Nano och Touch. Denna fråga kan lösas genom att utföra en mjuk återställning, vilket startar iPod men påverkar inte någon av musik, video och andra data du har lagrat på den.

Instruktioner


•  Kontrollera "Hold" switch på toppen av din iPod och bekräfta det är i avstängt läge. När låsknappen är i läge, gör iPod inte svara på användarens åtgärder och kan tyckas vara frysta eller låsas.

•  Anslut din iPod till en nätadapter eller dator för att ladda batteriet. I vissa fall kan en frusen eller låst iPod vara resultatet av ett urladdat batteri.

•  Håll ned meny och mitt knapparna samtidigt på din iPod Classic eller Nano att påbörja mjuk återställning processen. Om du äger en tidig iPod-modell, kan du behöva hålla ner menyn och spela knappar istället för menyn och mitt sådana. Eftersom iPod Touch inte har dessa knappar, håll nere strömknappen på toppen av enheten och hem-knappen längst ner.

•  Släpp båda knapparna när Apple-logotypen visas på iPod-skärmen.

•  Vänta tills iPod till slut omstart och sedan fortsätta använda det som vanligt.