Sandraktheis.com

Om iPod Högtalare

Som det digitala formatet outpaces CD som den mest tillgängliga musikformat, är användarna söker nya och enklare sätt att göra personliga musikspelare, såsom Apples iPod, mindre, väl, persona - fler och fler alternativ är tillgängliga för att göra iPod en fickformat stereo, från traditionella stereoanläggningar lägga en dockningsstation för iPod, till högtalare som skapas och skräddarsydda speciellt för Apple-produkt.

Funktion


IPod-högtalare ansluter till alla sorter av iPods (och ibland några andra, liknande mp3-spelare) för att kunna spela musik i det fria snarare än strikt via hörlurar. Detta gör musik som delas med andra i ett rum, och minskar risken för hörselskador från hörlurarna.

Typer


IPod-högtalarsystem varierar från dockningsstationer till bärbara plug-in högtalare som fäster via hörlursuttag. Finns i olika storlekar, kan iPod-högtalare likna ett traditionellt hyllsystem, eller små och hållbara för maximal bärbarhet. Andra modeller är även vattentät för användning i duschen.

Pris


Pris kan variera från under 10 dollar till flera gånger kostnaden för själva iPod. Ljudkvaliteten varierar, men det finns prisvärda, stora klingande iPod-högtalarsystem där ute (se Resurser).

Tillgänglighet


Som iPods har blivit allt populärare, har fler och fler butiker börjat bära iPod-högtalare och dockningssystem snarare än traditionella cd stereosystem.

Överväganden


IPods kan även anslutas till TV-apparater eller traditionella stereoapparater som använder billiga kablar patch eller A / V-kablar.