Sandraktheis.com

Hur att återställa kontakter

Hur att återställa kontakter
Återställa kontakter fungerar bäst när de backas upp på en dator. Tillfällig oavsiktlig radering av en viktig kontakt är bunden att hända förr eller senare. Oavsett om det är en BlackBerry, Palm, iPhone, någon annan smart telefon eller vanlig telefon, oftast finns det en backup-system som medföljer telefonen. I vissa fall även tjänsteleverantören kommer att ha ett sätt att återställa siffror till minneskortet med ett telefonsamtal eller i deras butik. Titta och se om det finns en bortlagringsmapp i din backup-system också.

Instruktioner


•  Se om antalet är fortfarande i din kontaktlista på din dator gränssnitt. Om du regelbundet säkerhetskopiera din telefon på din dator, kan det fortfarande vara i din kontaktlista på din Palm skrivbordet Outlook ansökan, Exchange eller BlackBerry skrivbordet.

•  Synka eller säkerhetskopiera din telefon om du upptäcker att den saknade kontakten är fortfarande på din dator. Många telefoner levereras med en USB synkkabel eller använda IR för att säkerhetskopiera din nuvarande telefon informationen. Kontrollera att synkroniseringen är inställd på att åsidosätta informationen på telefonen innan du synkroniserar eller det är en tvåvägssynkronisering som sätter identiska uppdaterad information om telefonen och datorn.

•  Kontakta din återförsäljare eller cellleverantör butik för att se om de kan återställa den på distans, om ditt nummer är inte längre närvarande. Beroende på vilken mobiltelefon tjänsteleverantör du använder, kan detta vara en tjänst som de kan ge dig.

•  Kontrollera om du har en lista i din backup-program raderade kontakter. Ibland program som Exchange, Outlook, Outlook Express, Yahoo och andra har en lista raderade kontakter som kommer att lagra dem under en begränsad tid eller tills du tömmer din bin manuellt. Sök din hjälp funktion i programmet för att se om en raderade mappen finns.

Tips och varningar


  • Återställa en borttagen kontakt direkt efter att inse det som saknas är viktigt i fallet med mappar som permanent bort automatiskt varje dag. Kontrollera dina inställningar för att se om du kan lagra raderade kontakter tills du manuellt tömma mappen eller bin.