Hur man säljer en Junk bil Utan titel i Kansas

Hur man säljer en Junk bil Utan titel i Kansas
Om du har ett skräp bil utan en titel, kan du fortfarande sälja den. Även Kansas kräver att en person som donerar eller sälja ett fordon presentera ett intyg om titel, det finns saker du kan göra för att göra sig av med bilen.

Instruktioner


•  Kontakta skrot, skräp eller rädda varv i Kansas som C och W Auto Salvage. Dess plats är 949 South 26 Street, Kansas City, KS 66106. Telefonnumret är (913) 371-5227. Många junkyards och återvinningsskrot centraler har kvalificerade personal som hjälper kunderna med det nödvändiga pappersarbetet när de inte har titeln.

•  Skaffa Form TR720b från Kansas länet kassör kontor om din bil titel försvinner eller skadas.

•  Annonsera ditt skräp bil i "The Wichita Eagle." Det är beläget vid 825 E. Douglas, Wichita, Kansas 67202. Kontaktnumret är (316) 268-6000. Kontrollera Efterlysningar, liksom, för människor som söker skräp bilar eller begagnade delar.

•  Överväg Buymywreck.com (se Resurser). Du skickar din fordonets information online och en representant kommer att kontakta dig för att lägga ett bud. Om du accepterar, kommer ett bogseringsföretag i deras nätverk kontakta dig inom 48 timmar för att ordna upphämtning. Räkna med att få en check på posten, eller så kan du välja PayPal som betalningsalternativ. De kommer att arbeta med dig om du inte har en titel.

Tips och varningar


  • De flesta junkyards och återvinningscentraler erbjuder gratis bogsering.


articles connexes