Sandraktheis.com

Så här öppnar huven på min 1965 Mercury Cyclone

Så här öppnar huven på min 1965 Mercury Cyclone
Kvicksilver designade 1965 Cyclone-serien med en förlängd front, eftersom detta var den stilen då. Följaktligen Mercury fick bygga en längre huv frigör kabel som sträckte sig från framsidan av bilen till det inre huven handtaget. Detta gjorde släppa huven lättare än att göra det manuellt från framsidan av bilen, men kabeln råkar ibland skada eller blir bortkopplad. Försök att använda frigörmetoden inredning, men om det inte fungerar, kan du alltid släppa huven från framsidan av bilen.

Instruktioner


Interiör Hood Release


•  Få in i förarsätet på din Mercury Cyclone. Titta efter vänster knä under rattstången. Det bör finnas ett silver interiör draghandtag som är ansluten till huven spärren under framsidan av bilen med en lång, tunn, metallkabel.

•  Ta denna inre draghandtag och dra den mot dig. Detta bör lossa spärren och huven skulle pop öppna.

•  Ut ur bilen och kontrollera om huven har släppt. Om det har inte, försök att dra i handtaget igen. Om detta inte fungerar, kan du behöva sätta tillbaka dragkabeln till draghandtag till huven spärren - eller du kan behöva ytterligare reparationer.

•  Följ den yttre metoden huven frigivning om dessa steg inte fungerar. Konsultera en mekaniker för reparationer.

Exteriör Hood Release


•  Gå till framsidan av din Cyclone och ligga ner på marken framför bilen. Se till att din chef är rätt under främre stötfångaren.

•  Nå bakom stötfångaren med handen och känna runt för huven spärren. Denna spärr är en 3-tums-lång bit av stål ca 1 tum bred. Dra denna hood frigöringsspärr mot dig för att öppna huven.

•  Stå upp och dra upp på framsidan av huven. Om fläkten inte går upp, upprepa ovanstående steg för att frigöra huven ordentligt.