Sandraktheis.com

Hur att ladda min döda iPhone

Hur att ladda min döda iPhone
Det finns nästan ingen gräns för vad du kan göra med en iPhone. Av denna anledning är det inte ovanligt att spendera mycket av dagen med din iPhone i handen. Det är inte heller ovanligt att hitta dig själv med en död iPhone. Batteriet är långvarig, men lyssna på musik eller kör spel eller video kommer att bära ner den. Lyckligtvis har du några olika alternativ när det gäller hur man ska ladda din döda iPhone.

Instruktioner


•  Anslut USB-strömadaptern till dockningskontakt och USB-kabel. Anslut dockan änden av kabeln till dockningskontakten på din iPhone, och anslut USB-strömadaptern till ett eluttag. Bilden av batteriet på skärmen kommer helt fylla med grön för att beteckna en full laddning.

•  Fäst dockningskontakt och USB-kabel till iPhone via dockningskontakten och till din Mac eller PC-dator via USB-porten. Datorn kommer att ladda iPhone, om inte datorn är i viloläge eller stängs av. I detta fall kan datorn försöka dra ström från iPhone istället. Bilden av batteriet på skärmen kommer helt fylla med grön för att beteckna en full laddning.

•  Anslut en iPhone billaddare i till eluttaget i bilen, och till iPhone via dockningskontakten. Bilden av batteriet på skärmen kommer helt fylla med grön för att beteckna en full laddning.