Sandraktheis.com

Problem Överföra Ringsignaler till T-Mobile V195 Phone

Medan T-Mobile erbjuder sina egna ringsignaler för köp, med hjälp av MP3-filer som du kanske redan har kan vara ett mer attraktivt val. Även om du kan åstadkomma detta på flera olika sätt med Motorola V195, kan oväntade problem uppstå. Lyckligtvis, om en sätt att överföringen misslyckas, är en annan vanligtvis tillgänglig.

Bluetooth


För att överföra filer till telefonen via Bluetooth, aktivera funktionen genom att trycka på "Meny", "Inställningar", "Anslutningar", "Bluetooth-länk", "Inställningar" och "Power" och sedan välja "På". Gör din V195 synlig för andra enheter genom att trycka på "Meny", "Inställningar", "Anslutningar", "Bluetooth-länk", "Inställningar" och "Find Me".

Nu kan du använda en annan Bluetooth-kompatibel enhet, till exempel din dator eller en annan telefon, skicka ringsignal till din telefon. Tryck bara på "Acceptera" när V195 uppmanar dig att acceptera överföringen, och välj sedan "Spara" för att spara filen.

Internet Download


En mängd olika webbplatser erbjuder gratis ringsignal nedladdningar för din telefon. Dessa webbplatser skickar normalt en länk till din telefon som finns i ett textmeddelande. När det anländer, tryck på "Meny" följt av "Goto Link." Din V195 kommer att lansera webbläsaren och fråga om du vill spara filen. Välj "Acceptera".

Phone Tools


Motorola säljer ett kit, som kallas "Motorola Phone Tools" som låter dig överföra ringsignaler med hjälp av en USB-kabel och några medföljande programvaran. Den finns tillgänglig på bolagets hemsida. Motorola gör avgift för detta kit, men om inga andra alternativ som fungerar för dig, kan det vara värt kostnaden.