Hur kan man överföra Mobile Kontakter

Hur kan man överföra Mobile Kontakter
Det dagens värld är det ofta svårt att hålla reda på de människor vi möter. Ibland kan de ge oss ett telefonnummer, en e-post, eller en hemsida där vi kan nå dem, hur som helst är det en hel del information att jonglera. Lyckligtvis har Microsoft ett program vid namn ActiveSync som låter dig synkronisera dina kontaktar mobiltelefonen till datorn. På så vis kan du säkerhetskopiera dina kontakter på din dator och även ha kontakt med sin information när du inte är på din telefon.

Instruktioner


•  Ladda ner och installera ActiveSync. Om du inte redan har ActiveSync på datorn du ska behöva ladda ner den. För att ladda ner ActiveSync besök http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/activesync-download.mspx och klicka på länken för att ladda ner den senaste versionen av ActiveSync. När hämtningen är klar, installerar du ActiveSync på datorn.

•  Anslut din mobiltelefon till datorn. Med din mobiltelefon USB-kabel, ansluta din mobiltelefon till datorn. Anslut USB-änden till datorns USB-port och anslut sedan den andra änden till din mobiltelefon. Detta gör att din mobiltelefon och dator för att överföra data.

•  Ställ dig synkroniseringsinställningar. När du ansluter din mobiltelefon till datorn ett fönster öppnas som frågar dig vad du vill synkronisera. Du kommer att ha möjlighet att synkronisera alla kontakter, anteckningar och andra data på telefonen med datorn. Markera rutorna markerade med den information du vill synkronisera.

•  Avsluta synkroniseringen. När du markera dina synkroniseringsinställningar, klicka finish. Din mobiltelefon kommer dem överföra valda data du vill överföra över till datorn och till ActiveSync. Denna process kan ta allt från några sekunder till några minuter beroende på mängden data du överför.articles connexes