Sandraktheis.com

Hur man gör en Color Flash Diffuser Av en filmburk

Hur man gör en Color Flash Diffuser Av en filmburk
On-kamera blinkar utöka din förmåga att fotografera i svagt ljus. Den Color Blixten utökar din kreativa utbud genom att inkludera 12 färgade geler att nyansen din belysning. Liksom många på kameran blinkar, är ljuset från Color hårda, skapar hårda skuggor. Också som med andra blixtar, de color nytta av en extra diffusor och sin unika form accepterar en modifierad genomskinlig filmburk som en gör-det-själv-flash diffusion enhet.

Instruktioner


•  Skär en rak linje ner längden på den genomskinliga filmburk med hjälp av sax eller hobbykniv. Börjar vid botten av snittet, ta bort botten av kapseln genom att skära runt den.

•  Sprid röret över den rundade huvudet av Color blixten. Materialet i filmburk håller sin form väl, gripande blixthuvudet för att stanna kvar på plats.

•  Justera dina exponeringsförhållanden med en eller två hållplatser för att möjliggöra ljus förlorade mot både spridning och absorption av din diffusor. Om du använder Color på en kamera med ingen justering exponering, typisk för Lomography kameror, flytta närmare motivet kommer att öka den effektiva kraften i din blixt.

Tips och varningar


  • Sprid kan användas med någon av de färgade geler medföljer Color.
  • Den plast som används för film kapslar är hård. Vidta försiktighetsåtgärder för att undvika skärskador när du använder en hobbykniv.