Sandraktheis.com

Hur hitta en GPS-enhet på din bil

Hur hitta en GPS-enhet på din bil
Om din ex-make eller ex-pojkvän är en tillfällighet dyker upp överallt du går då han kanske tittar på din varje rörelse med GPS. Idag dessa små prylar är tillräckligt små för att döljas, på ett fordon eller i en handväska och de kan också spela in en persons rörelser i upp till 30 dagar. Så om du är rädd att du följs kanske du vill veta hur man hittar en GPS-enhet på din bil.

Instruktioner


•  Få Pro GPS bugg detektor Spy Hawk. Denna enhet kommer att vädra ut alla enheter som sänder från bilen genom att låsa in på signalen. Du kan köpa den från SpyAssociates.com och du kan också hitta dem på eBay.com. Från och med 2009 det säljs för strax under $ 350.

•  Sopa din bil. När du har köpt enheten helt enkelt slå på och flytta den runt insidan och utsidan av bilen. Glöm inte att kolla underredet och motorn och bål område. Enheten kommer att vädra ut alla sändande enhet inom 5 meter och kommer att låta dig veta när den har hittat en med ett blinkande rött ljus som är fäst på toppen.

•  Gör upprepade svep med olika intervall. Eftersom felet detektorn kan bara hitta en GPS-enhet när den sänder, måste du göra flera svep i bilen vid olika intervaller. Vissa GPS trackers endast överföra data ibland var 30 minuter eller så.

•  Gör en visuell kontroll. Tänk på att denna detektor endast fungerar på aktiva GPS-system som sänder en signal. Om du har spårats med ett passivt system för data laddas ner antingen manuellt eller trådlöst så det är inte en vanlig sändning att vädra ut. Det enda sättet att hitta dessa enheter är att göra en visuell kontroll av din bil. Du kommer att leta efter en liten svart enhet om storleken och formen av en kortlek, en del av de mindre i dag är bara om storleken på ett läppstift.