Sandraktheis.com

Hur att designa din egen iPhone LG Ally

Hur att designa din egen iPhone LG Ally
LG Ally har en design idealisk för fallet anpassning. Dess dimensioner - 4,56 tum med 2.22 inches med 0,62 tum - och utskjutbart tangentbord möjliggör mer utrymme för grafik än många telefoner i sin klass. Flera online företag tillåter själv utformning av mobiltelefoner, och många stöd LG Ally, såsom hud Det. Design leverantörer ger dig tillgång till nästan en hel svit av grafiska verktyg, och ger en mall för att placera dem - vilket möjliggör fullständig visning av telefonen innan du beställer den.

Instruktioner


•  Navigera till en leverantör av självkonstruktions mobiltelefon fall. Sök på webbplatsen för att se till att den stöder LG Ally.

•  Välj den design som du kommer att genomföra. De flesta självkonstruktions gränssnitt möjliggör införlivandet av text, uppladdade bilder och former.

•  Välj ikonen formen att införliva en form på din bundsförvant. Vanliga former inkluderar spelbilder, såsom biljardbollar, insekter, såsom fjärilar och abstrakta mönster. Välj din form och välj "Lägg till Shape" eller "Lägg till design," beroende på utformningen gränssnittet.

•  Välj ikonen texten att införliva text på telefonen. Välj typsnitt och skriv din text i textrutan.

•  Välj ikonen bilder att införliva en bild på din Ally. Om du vill använda en bild som lagras på din dator bläddra bland dina filer för bilden och välj uppladdning. Om du vill använda en bild designad av designleverantör, surfa på webbplatser lager av bilder och väljer att lägga till den. Välj ikonen från ett foto-sharing webbplats för att använda en bild publiceras på en social media sida. Välj ikonen URL för att ladda upp en bild från webben och skriv in adressen i adressfältet.

•  Använd verktygen designen gränssnitt för att manipulera grafik eller text på Ally. Bilden överlagras på en mall av Ally. De flesta gränssnitt möjliggör skev, justera opaciteten, beskärning och panorering bilden, samt vrida telefonen mallen över att lägga mönster.

•  Vänd på telefonen mallen över och upprepa steg två till sex för att lägga till bilder till andra sidan. Välj "Lägg i varukorgen" och kassan.