Hur man kan stoppa iPhone Sync Med iTunes

iTune standardbeteende är att automatiskt starta och synkronisera dina media varje gång telefonen är ansluten till din dator. De backup och synkronisering åtgärder kan ofta ta lång tid att slutföra, vilket gör processen lite obekvämt. Om du vill stoppa synkroniseringen, måste du manuellt avbryta åtgärden. Om du vill ställa in iTunes på att aldrig automatiskt synkronisera enheten, konfigurerar du att i enhetens alternativ.

Instruktioner


•  Öppna iTunes.

•  Anslut iPhone till datorn. Vid anslutning, kommer iTunes känna igen iPhone och börja säkerhetskopiera enheten och synkronisera alla nya innehåll. Utvecklingen av säkerhetskopiering och synkronisering visas i mitten längst upp i programfönstret (där det aktuella spåret typiskt visas).

•  Klicka på den lilla "x" precis till höger om säkerhetskopiering och synkronisering förloppsindikator. Detta kommer att avbryta säkerhetskopiering och synkronisering. Om du vill stoppa iTunes från att automatiskt synkronisera varje gång du ansluter enheten, fortsätt till nästa steg.

•  Välj enheten inom iTune sidomeny. Välj "Sammanfattning" -fliken.

•  Aktivera alternativet "manuellt Hantera musik och videor." Klicka på "Apply". Från och med nu, kommer iTunes inte automatiskt backup och synkronisera iPhone. För att synkronisera iPhone i framtiden, måste du trycka på "Sync" -knappen i huvudfönstret i iTunes.



articles connexes