Sandraktheis.com

Hur laddar jag ner en WordPad fil till min BlackBerry?

Hur laddar jag ner en WordPad fil till min BlackBerry?
Även om du inte kan ladda ner den officiella Windows WordPad program till din BlackBerry telefonen, kan du ladda ner en WordPad fil för användning med lämpliga BlackBerry applikationer, inklusive e-post och snabbmeddelanden. Andra tredjeparts BlackBerry applikationer kan också använda en del WordPad funktioner.

Instruktioner


•  Slå på din BlackBerry telefonen och ansluta den till datorn med hjälp av porten universal serial bus (USB). Starta BlackBerry Desktop Manager om det inte öppnas automatiskt när du ansluter din BlackBerry telefon.

•  Klicka på "Media" från BlackBerry Desktop Manager startskärm. Öppna Media Manager på nästa skärm.

•  Leta reda på WordPad fil i Media Manager. Högerklicka på WordPad-filen och klicka på "Kopiera".

•  Hitta önskad målmapp i BlackBerry telefonen på Media Manager skärmen. Öppna mappen katalogen och högerklicka på skärmen. Klicka på "Klistra in" för att flytta en kopia av WordPad filen du just kopierade. Den WordPad filen finns nu tillgänglig på din BlackBerry telefon. Nära både Media Manager och BlackBerry Desktop Manager innan du kopplar din BlackBerry telefon.

Tips och varningar


  • Du behöver inte en mediakort för att ladda ner en WordPad fil till din BlackBerry telefon, men med en kan hindra dig från att ta upp begränsad enhetens minne. Välj bara BlackBerry mediekortet som din destination mappen när du kopierar WordPad filen i steg 4.
  • Även hämtar en WordPad fil till din BlackBerry telefon får du tillgång till den från din telefon, kommer du inte att kunna redigera den. Om du redigerar ett dokument är viktigt, anser att konvertera dokumentet till en Microsoft Word-fil. Du kan ladda ner den till din BlackBerry telefonen på samma sätt, men du kan sedan redigera det med hjälp av WordtoGo program som kommer med den senaste BlackBerry operativsystem.