Min iPod Alternativ Inte bo Set

Uppdatering låtar och sparinställningarna till din iPod musikspelare är viktigt för att få personalisering du önskar. Om dina inställningar och låtar som inte laddar upp eller spara till din iPod, finns det några lösningar och tricks som kan bidra till att lösa det här problemet. Apple har omfattande felsöknings guider och forum för de med specifika frågor som kanske inte så lätt att lösa.

Återställa iPod


Återställ din iPod genom att flytta låsknappen till "On" och tillbaka till "Off" igen. Tryck på "Meny" och cirkelcentrum knappar och hålla dem i tills du ser "Apple" -logotypen visas på iPods skärm. Detta kan ta allt från sex till 10 sekunder, beroende på hur mycket musik och program på din iPod. Din iPod kommer att helt återställa. Försök att spara dina inställningar efter din iPod återställs, eftersom det kan lösa frågan om sparande.

Omstart och uppdatering


Starta om datorn och uppdatera alla program du försöker använda din iPod, till exempel Apples iTunes. iTunes kan hämtas på den officiella Apples webbplats och datorn kan behöva en uppdaterad version för att spara och ladda dina låtar och media på rätt sätt med din iPod.

Avinstallera och installera om program


Installera om din iPod musikprogramvaran på din dator. Avinstallera musikprogram genom att klicka "Start" välja "Kontrollpanelen" väljer "Program" och klicka på "Avinstallera ett program." Du kan sedan åter ladda ner programvaran från den officiella hemsidan.

Ytterligare Officiell Support


Besök den officiella supportwebbplats från Apple angående klassiska iPod, eller skicka en hjälp biljett från den officiella supportwebbplats. Detta kan hjälpa dig om din iPod fortsätter att arbeta på rätt sätt.articles connexes