Reparera en RCA High Definition TV

Reparera en RCA High Definition TV

Inställningar


När upplever problem med din RCA HD-tv, är det första du bör alltid kontrollera är dina inställningar. Om din bild ser lite för skarp eller platt, eller färgerna inte ser ut som du tror att de borde, kan du "reparera" detta problem enkelt genom att justera dina inställningar. Använd bara på knappen "Meny" på fjärrkontrollen för att få tillgång till tv meny, justera sedan "Picture", "Färg", "Kontrast", "Färgton" och "Sharpness" tills bilden möter din tillfredsställelse.

Ljud Svårigheter


En vanlig missuppfattning med RCA högdefinitions-tv är att om en av dina ljudutgångar på baksidan av din tv inte fungerar, det trasiga och måste bytas ut. Detta är inte nödvändigtvis fallet. Om du försöker använda den digitala ljudutgången på baksidan av din tv, men redan har något ansluten till en av HDMI-utgångar, kommer TV: n automatiskt inaktivera digital ljudutgång. Detta är tyvärr inte något du kan reparera och är precis som tv fungerar. Du kommer antingen att inte använda den digitala ljudutgången eller hitta ett annat sätt att koppla den enheten på baksidan av din tv.

Reservdelar


Om konvergens chips är skadade på din RCA HD-TV, kan du beställa delar och ersätta dem själv. Tv reparationssatser innehåller alla delar och verktyg som krävs för att göra jobbet finns på alla TV verkstad eller över Internet. Det är inte att rekommendera, dock att du försöker att fysiskt reparera något som dina konvergens marker själv om du inte är bekväm arbets runt insidan av din tv. Något kunde gå allvarligt fel och du kan skada din tv längre, möjligen går att reparera. Rådfråga en certifierad TV reparatör och har honom göra jobbet åt dig.articles connexes