Sandraktheis.com

Hur fungerar en Photo Booth Arbete?

Timern är inställd


Med hjälp av en datorskärm, väljer photo booth användaren från alternativ, såsom speciella bakgrunder och antal foton. Sedan, med hjälp guider inom montern, tar användaren en position inom visningsområdet av kameralinsen. När allt är klart, låter användaren datorn vet att hon är redo för fotografering för att börja. Datorn sätter sedan en timer som talar om för kameran när att utlösa slutaren, eller ta bilden.

Slutaren utlöses med jämna mellanrum


Baserat på timern inställd av datorn, släpper kameran slutaren med jämna mellanrum, knäppa en bild varje gång. Tid mellan bilden tas och det totala antalet slutaren utlöses ställs av datorn.

Foton är Tryckt


Efter snapshots har vidtagits, skickar kameran de digitala bilderna till datorn. Datorn i sin tur skickar en signal till en skrivare för att skriva ut bilderna. Normalt är bilderna skrivs ut i följd på en lång smal remsa av fotopapper. Vissa fotoautomater, dock skriva ut på en mängd olika pappersstorlekar, och gör att användare kan välja allt från en plånbok-size print till en 8-för-10 porträtt.