Sandraktheis.com

Varför kontantkort Expire?

Varför kontantkort Expire?
När du aktiverar en förbetald abonnentidentitetsmodul, eller "SIM", kort för en telefon, samtalet, text och Internet kredit du köper går ut efter en viss tid, som anges av mobiloperatör. SIM-kortet i sig aldrig går ut, eftersom SIM tjänar bara till att låta luren för att identifiera mobilnätet.

Utgångsdatum


Det datum då tjänsten kredit på ett SIM-kort går ut beror på transportören, men är oftast en viss tid - sex månader eller ett år, till exempel - när du laddar krediten som senast laddats på kortet. Om du har lagt till kredit nyligen kommer att kredit inte ut förrän senare, även om någon kredit du har lagt dessförinnan som fortfarande när den når sin utgångsdatum löper ut på schemat.

Kontroll Kredit


Du har flera alternativ för att kontrollera både det kreditbelopp som du har på ditt kort och det datum du kan förvänta sig att löpa ut. Det enklaste sättet är att besöka en butik eller ring kundtjänst telefonnummer för din mobiltelefon transportör, men du kanske kan se denna information inom det gränssnitt som du använder för att hantera ditt konto online, om din operatör erbjuder denna tjänst.

Varför Prepaid Credit Utgår


När du köpt förbetald kredit, betalar du en kurs som motsvarar de priser mobiltelefonen bäraren erbjuder vid denna tidpunkt, till ett pris av mobiltelefon bäraren är villig att erbjuda för sitt angivna tiden. Om förbetald kredit aldrig gått ut, kan kunderna köpa stora mängder kredit när priserna är billiga och horde det långt in i framtiden, även om kostnaderna går upp dramatiskt.

SIM-nätverks


Även mobiltelefoner från flera olika transportföretag accepterar SIM-kort, SIM-kortet du använder alltid bunden till transportören som du köpte den, något som kan bli problematiskt om du vill använda ett SIM-kort vid ett senare tillfälle. Till exempel, om du har förbetalda kredit kvar på en T-Mobile SIM-kort och köpa en AT & T luren, kan du inte använda krediten på den nya enheten om du inte "låsa" telefonen, en obehörig förfarande som riskerar att skada det.