Hur lägger jag till ringsignaler till en Sidekick 3?

Sidekick 3 för T-Mobiles nät levereras med ringsignaler som du kan använda för att varna dig när du får ett inkommande samtal eller textmeddelande. Även om du får flera ringsignal alternativ, kanske du vill anpassa din telefon med extra ringsignaler köpts från T-Mobile. Ringsignaler hämtas direkt till telefonen via nätverket och belastar din månatliga mobilräkning.

Instruktioner


•  Tryck på knappen "Jump" på vänster sida av Sidekick 3 och markera "Ladda ner katalog" genom att trycka ner på styrkulan ligger på höger sida av telefonen. Välj "Ladda ner katalog" genom att trycka styrkulan i.

•  Markera "Ringsignaler" och tryck in på styrkulan för att visa listan över tillgängliga ringsignaler du kan lägga till Sidekick 3.

•  Välj en ringsignal med hjälp av styrkulan för att få tillgång till en informationsskärm om denna ringsignal. Informationsskärmen detaljer priset på ringsignalen och låter dig förhandsgranska valet.

•  Tryck styrkulan nedåt för att markera "Preview" och tryck in på styrkulan för att lyssna på ringsignalen.

•  Välj "Köp" för att ladda ner ringsignalen till Sidekick 3. När du uppmanas att bekräfta köpet, markera "OK" och tryck in på styrkulan. Sidekick 3 kommer att varna dig när ringsignalen är klar hämtar till telefonen.articles connexes