Sandraktheis.com

Hur att Programmera My DirecTV Card

Hur att Programmera My DirecTV Card
Omprogrammering ditt DirecTV kort är något som måste göras när data som finns på kortet-exempel vital kontoinformation och de exakta program som du registrerat dig för med din DirecTV service inte fungerar korrekt. Du behöver inte vara en teknisk trollkarl själv programmera din DirecTV kortet.

Instruktioner


•  Förvandla din DirecTV mottagare av om det är för tillfället på. Leta reda på DirecTV kortpanelen genom att titta i det nedre högra hörnet av DirecTV mottagare. Öppna panelen genom att dra spärren nedåt.

•  Ta DirecTV kortet ur panelen och placera den på en säker plats. Sätt DirecTV kortet på en plats där den inte blir våt eller överhettad, såsom ett rent bord eller TV skåp. Ta din tid när du tar bort DirecTV kortet så att du inte förstöra kortet för framtida bruk.

•  Ta ut kontakten ur DirecTV rutan. Håll din DirecTV box urkopplad i minst en minut. Placera DirecTV kortet tillbaka in i panelen som du tog bort den. Anslut DirecTV kortet i sin panel igen och vrid rutan till "On" läge.

•  Vänta på DirecTV rutan för att erhålla en signal. Rör inte DirecTV mottagarboxen tills den har fått en klar signal. Vrid DirecTV rutan till din kanal val att säkerställa att den fungerar som den ska. Testa din box s andra funktioner, t.ex. en digital videoinspelning (DVR) system eller programguiden funktionsrik att se till att hela systemet fungerar väl.

Tips och varningar


  • Om du har en mottagare låda som har en röd återställningsknapp, håll knappen nere i 30 sekunder för att programmera om kortet.
  • Stäng av hela ditt DirecTV systemet innan du börjar omprogrammering processen för att se om det löser problemet.