Sandraktheis.com

Toshiba 37Av502u Specifikation

Utsläppt i 2009, är Toshiba 37AV502U en 37-tums LCD HDTV. Uppsättningen var utformad som en ingångsnivå storbilds-tv, så vad det saknar i bildkvalitet och funktioner gör upp i pris, med kostnader så låga som 650 $ 2010.

Display


Med en upplösning på 720p, inte denna TV inte har Full HD (definierat som 1080 pixlar). Den har också en 60Hz uppdateringsfrekvens medan många nyare LCD: s har en 120Hz eller 240Hz uppdateringsfrekvens. Dess responstid på 8 ms är snabb, men ger en tydligare bild av snabbt rörliga bilder och släpa gratis controller svarstid för videospel.

TV-tuner


Digital och analoga tuners är byggda i. Den medföljande NTSC tuner möjliggör mottagning av analoga sändningar medan ATSC och QAM mottagare möjliggöra mottagning av digitala sändningar.

Ingångar och utgångar


Denna uppsättning innehåller alla nödvändiga anslutningar för att koppla in alla dina AV-enheter. Två HDMI och två komponentingångar möjliggör anslutning av högupplösta komponenter medan två komposit och en S-videoingång tillåter standardupplösning innehåll. VGA-ingång gör setet för att vara ansluten till en PC-dator. Analog RCA ljud och digitala optiska ljudutgångar tillåter setet för att anslutas till en surroundmottagaren.