Sandraktheis.com

Hur man byter en Ford Explorer backspegel

Hur man byter en Ford Explorer backspegel
Byta backspegel på en Ford Explorer är enkelt. Det enda hindret du kan stöta är rädsla för att bryta den limmade metallplattan utanför vindrutan. Inte svettas. Du kan köpa lim på Biltema för att sätta tillbaka spegeln på vindrutan.

Instruktioner


•  Knacka försiktigt vid basen av spegeln där den glider på över metallplattan limmas på vindrutan och drar uppåt. Vissa backspeglar har en liten insexskruv som stramar basen av backspegeln på metallplattan. Koppla de elektriska pluggar om din backspegeln har dem.

•  Dra backspegeln klart av metallplattan. Rengör runt metallplattan limmas på vindrutan. Om metallplattan har lossnat på grund av hårt väder eller hamra för hårt på det, sätta tillbaka den med lim avsett för det här jobbet.

•  Rengör området där du kommer att fästa metallplattan på vindrutan. Applicera limmet jämnt på ytan av metallplattan som kommer att gå mot fönstret. Var noga med att rengöra och skrapa bort alla gamla limmet innan du applicerar den nya limmet. Tryck försiktigt metallplattan mot vindrutan på den plats du ville ha den och hålla tätt i fem minuter.

•  Vänta en dag innan basen av spegeln eller utbyte backspegel på metallplattan. Tvinga inte basen över plattan. Att tvinga det kommer sannolikt få bort det igen. Tryck bestämt tills det inte kommer glida längs spåren av metallplattan. Anslut dina elektriska kontakter och dra åt insexskruven om din nya spegel har en. Justera spegeln enligt din säkra visning önskemål.