Sandraktheis.com

Hur du återställer ett lösenord på en låst iPod Touch

Hur du återställer ett lösenord på en låst iPod Touch
Du kan använda din iPod Touch för att hålla koll på din personliga och finansiella information. Ett lösenord förhindrar obehörig åtkomst till din iPod Touch i fall det är borttappad eller stulen. Den här funktionen är inställd på "Settings" ansökan. Tyvärr, om du förlorar ditt lösenord, finns det inget sätt att hämta den från enheten. Du måste säkerhetskopiera och återställa din iPod för att återställa lösenordet.

Instruktioner


•  Anslut din iPod Touch till din dator med hjälp av din USB-sladd. Starta iTunes. Din iPod bör börja synkronisera automatiskt. Om den inte gör det klickar du på iPod under "enheter" på vänster sida. På "Sammanfattning" sidan, klicka på "Sync" i det nedre högra hörnet.

•  Klicka på knappen "Återställ". Du kommer att få en uppmaning att säkerhetskopiera din enhet. Välj "Ja". Om du väljer "Nej," du kommer att förlora alla dina iPod-data. Klicka på "OK". Enheten återställs till fabriksinställningarna. Detta tar bort ditt lösenord och all din information.

•  Klicka på enheten den vänstra navigeringsrutan. På "Sammanfattning" sidan, klicka på "Sync" i det nedre högra hörnet. Du får ett meddelande om att enheten tidigare synkroniseras med den här datorn. Markera alternativknappen bredvid "Återställ från säkerhetskopian av," och klicka på pilen. Välj den senaste säkerhetskopian. Klicka på "Fortsätt". Informationen synkroniseras tillbaka till enheten.

Tips och varningar


  • Se till att du använder den mest uppdaterade versionen av iTunes.