Sandraktheis.com

Hur du ansluter LG Prada till Internet

LG telefonen genom Prada är en smartphone som tillverkas av LG i samarbete med det italienska modehuset som grundades av Mario Prada. Telefonen klarar av vanliga mobiltelefon funktioner, samt ytterligare smartphone funktioner, t.ex. Internetsurfning och trådlös e-post. Lär dig hur du ansluter LG Prada till Internet för att få tillgång till dessa ytterligare mobila verktyg och funktioner.

Instruktioner


•  Klicka på "Huvudmenyn" -ikonen på framsidan av LG Prada startskärmen visas när du först slår på den mobila enheten. Välj ikonen webbläsaren från huvudmenyn. Ikonen ser ut som en 3-dimensionell jordgloben. Den mobila webbläsare kommer att lansera. Klicka på "Inställningar" längst ned i webbläsarfönstret. En lista med LG Prada: s webbläsarinställningar och alternativ visas. Tryck på "Nätverksprofil".

•  Tryck på menyknappen i det nedre vänstra hörnet av LG Prada skärmen. Ett litet popupmeny visas. Klicka på "Skapa ny profil." Detta gör att du kan skapa en ny profil så att du kan ansluta LG Prada till Internet.

•  Ange inloggningsuppgifter för ditt Internet. Om nätverket inte är skyddat eller krypterad, behöver du bara skriva in nätverksnamnet. Om du har låst din trådlösa Internet, måste du ange nätverksnamnet och lösenordet. Du kan även ställa in destinationen för telefonens webbläsare startsida, vilket är webbplatsen visas varje gång du öppnar din mobila webbläsare.

•  Tryck på "Spara". Du kommer tillbaka till listan över dina nuvarande nätverksprofiler. Klicka på nätverket du just skapade och tryck på "Aktivera". Telefonen är nu ansluten till Internet och du kan surfa på Internet med den integrerade webbläsaren på telefonen.

Tips och varningar


  • Surfa på Internet på LG Prada telefonen ständigt kommer utarma batteriet snabbt.