Sandraktheis.com

Så att nedgradera en iPod Touch Använda Snowbreeze

Uppgradering till ny firmware på din Apple iPod Touch kan vara frestande, särskilt som Apple släpper betaversioner av kommande firmware-versioner. Men på grund av funktionen förändringar och de sätt som olika versioner av operativsystem handtag applikationer kan du vill nedgradera. Om du har en jailbreakad iPod Touch, kan nedgradera och använda Sn0wbreeze jailbreaking verktyg för att åter jailbreaka din iPod efter att den nedgraderats till firmware version som du vill använda.

Instruktioner


Nedklassificering


•  Stäng av din iPod Touch. Håll ned strömknappen i ca 10 sekunder för att tvinga enheten i återställningsläge.

•  Anslut din iPod Touch till din dator via USB-synkkabeln.

•  Starta iTunes och vänta på att automatiskt känna igen iPod Touch. Klicka på iPod Touch-enheten som visas i den vänstra kolumnen i programfönstret iTunes.

•  Håll ned ditt Shift-tangenten på tangentbordet och klicka på knappen "Återställ" i den primära iTunes programfönstret. Navigera till den gamla firmware filer som sparats genom iTunes som du vill nedgradera och dubbelklicka på specifika firmware-filen för att markera den och ladda den.

•  Låt iTunes automatiskt återställa iPod Touch till den valda versionen firmware. Håll enheten ansluten till datorn efter att den automatiskt startas om.

Använda Sn0wbreeze


•  Ladda ner och starta Sn0wbreeze jailbreak verktyget och se till att din iPod Touch fortfarande är ansluten till din dator. Stäng iTunes om du lämnade det öppet efter nedgradering till en annan firmware version.

•  Tryck på den blå och vita knappen i det nedre högra hörnet av programfönstret Sn0wbreeze.

•  Låt Sn0wbreeze verktyg för att inse att en enhet är ansluten och automatiskt ge dig en dialogruta. Välj samma firmware-filen som du nedgraderade.

•  Välj ett av de tre lägena som presenteras i nästa fönster av Sn0wbreeze verktyget. Välj från antingen Base Preservation läget, som behåller den nuvarande baseband version, enkelt läge, vilket jailbreaks enheten eller expertläge, som både jailbreaks enhetens och låser upp den för att användas på andra mobilnät. Tryck på pilknappen i det nedre högra hörnet av programfönstret efter val vilket läge du vill använda.

•  Välj "Allmänt" och klicka sedan på pilen knappen en gång. Sn0wbreeze automatiskt jailbreaka din nedgraderade iPod Touch och starta om enheten. Koppla den från datorn när programmet visar "Klar" skärm, vilket indikerar att enheten har framgångsrikt jailbreakad med nedgraderade firmware version.