Sandraktheis.com

Hur du jämför miles per gallon i stadsjeepar

Hur du jämför miles per gallon i stadsjeepar
När du är på marknaden för ett nytt fordon, det finns många olika faktorer som du behöver tänka på. Till exempel kanske du behöver extra utrymme för förvaring eller för att driva ditt barns fotboll lagkamrater till spel varje söndag. Om så är fallet, kan en SUV vara det rätta valet för dig. Det har mer makt och utrymme än en vanlig bil, men det är mer familjevänlig än en pickup. På grund av sin större storlek, stadsjeepar är inte alltid de mest bränslesnåla fordon. Jämför miles per gallon av stadsjeepar du funderar innan beslut fattas.

Instruktioner


•  Ta reda på om någon av de stadsjeepar du funderar är hybridfordon. Hybrider får sin ström från både bensin och elektriska källor, vilket innebär att de behöver mindre bensin och kommer att uppnå mer miles per gallon än vanliga stadsjeepar.

•  Forskning motortyp de stadsjeepar du jämför ha. Generellt gäller att ju mindre kraftfull motor, desto mindre bränsle det kommer att kräva för att fungera. Små fyrcylindriga motorer, till exempel, kommer att få mer miles per gallon än större V8-motorer.

•  Ta reda på exakta miles per gallon för stadsjeepar. Detta är en allmän nummer eller intervall som vanligen ingår i SUV: s allmänna beskrivningen på fönstret klistermärke. Du kan också be säljaren på generalagenten. Den faktiska miles per gallon SUV blir kan variera beroende på vikt det bär, väderförhållanden och väglag.

•  Använd online-resurser för att jämföra körsträcka. Till exempel webbplatser som den federala regeringens www.FuelEconomy.gov kan du söka efter fordon per år och modell för att ta reda på deras miles per gallon, och gör att du kan göra side-by-side jämförelser.