Sandraktheis.com

Hur du köper skotrar som Få 100 miles per gallon

Om du letar efter ett sätt att spara pengar på bensin, eller bara vill ha ett sätt att resa från plats till plats utan att lämna en så stor klimatpåverkan, sedan köpa en skoter är något för dig att överväga. Vissa skotrar är elektriska, och kräver ingen bensin alls. Andra gör kräver bensin, men många av dessa är nu få upp till och över 100 miles per gallon. Om du är intresserad av att köpa en skoter som får 100 miles per gallon, besluta om de pengar du sparar på bensin är värt de extra pengar det kan kosta att köpa skotern i första hand. Du kommer också att behöva veta var man kan hitta dessa skotrar.

Instruktioner


•  Gör en lista över funktioner som är viktiga för dig i en skoter förutom att få 100 miles per gallon. Detta kan inkludera hastighet, färg, lagring eller något annat som du önskar i en skoter.

•  Ställ en budget för vad du är villig att spendera på en skoter. Skotrar faller vanligen inom intervallet $ 1000 och $ 6000 som 2009. Yamaha C3 scooter, till exempel, får 115 miles per gallon och kostar runt $ 2000. Ju fler funktioner du vill ha i scooter, desto mer kommer att kosta.

•  Gå till en lokal scooter butik. Fråga arbetaren där för att visa dig varje skoter som får 100 miles per gallon. Gör om förteckning över dessa skotrar, tillsammans med pris och funktioner på varje av dem. Gör samma sak på andra butiker som säljer skotrar. Dessa butiker öppnar upp på fler ställen nu när ridning skotrar blivit mer populär.

•  Bläddra via online scooter-butiker, som finns genom att söka "köpa en skoter" i en sökmotor, och lägga till din lista över skotrar som får 100 miles per gallon. Lägg fraktkostnader till den initiala kostnaden när facto priset från en webbplats.

•  Cirkel tre skotrar på listan som bäst passar dina behov. Ta reda på vilka garantier och betalningsplaner är tillgängliga för var och en, sedan skriva ner för- och nackdelar med varje skoter. Använd denna information för att hjälpa dig att avgöra vilken skoter är den rätta för dig att köpa.

Tips och varningar


  • Köp inte en skoter utan att ha kört en först.
  • Förutsätt inte att en skoter kommer att uppfylla alla dina transporter behov om att leva i ett område där vädret kan göra att köra en scooter farligt ibland.