Hur att överföra musik till en Android telefon

Hur att överföra musik till en Android telefon
De multimedia möjligheter moderna smartphones, som de drivs av operativsystemet Android, har gjort dem ett lönsamt alternativ till bärbara musikspelare. Android-telefoner har ett microSD-kort som kan användas för musiklagring, och en inbyggd musikspelare. Musik kan köpas online och laddas ner till telefonen, eller så kan du ansluta telefonen till en dator med en USB-kabel och ladda din Android-telefon med dina befintliga låtar.

Instruktioner


•  Anslut din Android-telefon till datorn med en USB-kabel. Fäst ena änden av kabeln till porten på telefonen och den andra till en öppen port på din dator.

•  Tryck på "Turn On USB Storage" på "USB-ansluten" skärm och klicka på "OK" vid prompten. Öppna Utforskaren och dubbelklicka på flyttbara enheten som motsvarar din Android microSD-kort.

•  Dubbelklicka på "Musik" mapp i rotkatalogen på ditt microSD-kort. Dra och släpp musikfiler till mappen. Du kan också dra och släppa mappar som innehåller låtar in i katalogen, om din musik arrangeras av artist eller album.

•  Tryck på "Stäng av USB-lagring" och koppla ur telefonen från datorn. Android musikspelare kommer inte att spela musik på microSD-kortet, om USB-lagring är aktiverat.

Tips och varningar


  • Om du köper musik på nätet, kommer den automatiskt ladda in i "Music" -mappen.
  • Din Android-telefon kommer inte att spela Digital Rights Management, eller DRM, skyddade filer.


articles connexes