Sandraktheis.com

Hur man fixar den Spårning på en videokamera

Hur man fixar den Spårning på en videokamera
Spårning är en inställning på många videokameror och videospelare som dikterar ställning läshuvudena på magnetband. Med införandet av digitala minneskort och DVD-videokameror, har spårning justeringar blivit mindre problem för moderna videokameror. Många människor använder fortfarande magnetband kameror och kommer att behöva anpassa sina spårning från gång till gång. Att hitta hur man justera spårningen på ett visst märke av videokameran bör inte ta lång tid.

Instruktioner


•  Undersök kameran och leta efter en spårning reglaget eller ratten. På vissa grundläggande modeller, är spårningskontroll på utsidan av kameran. Det kan märkas något annat förutom att spåra, som "Bild". Ställ in kameran på uppspelningsläge och börja titta på en tejp. Justera reglaget eller slå tills bilden och ljudet förbättras på en tillfredsställande nivå.

•  Slå på videokameran och leta efter en knapp "Meny". Vissa videokameror har en halvautomatisk spårningsfunktion, som kan styras inifrån kamerans mjukvara. Kontrollen kommer sannolikt att vara under en bild eller uppspelningsmenyn i kamerans meny. Ställ in kameran i uppspelningsläge och justera spårningen för att hitta den bästa bild och ljud.

•  Tryck på "Meny" knappen på kameran och leta efter en automatisk spårning knappen. Under uppspelning, vissa videokameror har en auto-tracking, som, när den aktiveras, kommer automatiskt att justera bandhuvudena till den bästa positionen. Vissa videokamera spårning är helt automatisk, och när du börjar spela ett band, kommer den anpassa utan behov av att trycka på några knappar.

Tips och varningar


  • Prova att leta upp videokameran tillverkare använder en sökmotor. Vissa kameratillverkare har handböcker tillgängliga för gratis nedladdning på deras hemsida.