Sandraktheis.com

X920BT Pandora Stream Tips

X920BT Pandora Stream Tips
AVIC-X920BT från Pioneer är en eftermarknad bilstereo som kan spela DVD, CD och MP3 / WMA / AAC-mediafiler. Det som gör X920BT annorlunda än andra eftermarknads bilstereo är att den har förmågan att strömma Internet-radio från Pandora.

Tips om Anslutning Pandora till X920BT


För att strömma Pandora till X920BT, måste du ha en iPhone och en CD-IU50V kabel med en iPhone-kontakt. Den X920BT fungerar inte med BlackBerry eller Android smartphones. Den Pandora app och PandoraLink för Pioneer kommer också att behöva laddas ned till din iPhone innan du kan börja streaming.

Streaming Tips


När du strömmande Pandora från din iPhone, är det viktigt att telefonen tar emot en 3G-signal. Pandora kommer inte att fungera bra eller ens alls om telefonen inte är ansluten till ett 3G-nät. 3G-signaler finns i de flesta storstadsområden; Om du kör genom landsbygden, kanske 3G inte är tillgängliga. Detta innebär att du inte kommer att kunna ta emot Pandora på X920BT.

Styra Pandora på X920BT


När du laddar ner PandoraLink för Pioneer, måste du ansluta din iPhone till X920BT och öppen Pandora på din iPhone. Du behöver inte använda din iPhone för att byta spår, byta station eller kontrollera ljudet. Du kommer att kunna göra detta genom att använda pekskärmen på X920BT. Du kommer också att kunna se låtinformation såsom namnet på artisten och skivomslag. De populära tummen upp / tummen ner funktionen av Pandora kan göras med hjälp av pekskärmen också.

Övriga funktioner i X920BT


Den X920BT av Pioneer har en 6,1-tums pekskärm med en WXGA-upplösning. Den har också förmågan att spela musik på en mängd olika plattformar och filmer på DVD. Den har också Bluetooth. En GPS med turn-by-turn navigering finns också, vilket gör X920BT en allt-i-ett-bilstereo underhållningsenhet.