Sandraktheis.com

Hur kan jag få bättre mottagning på min mobiltelefon i mitt hem?

Hur kan jag få bättre mottagning på min mobiltelefon i mitt hem?
Om du betalar en faktura varje månad för en mobiltelefon som inte fungerar i ditt eget hem, du har flera potentiella lösningar för detta dilemma. Innan tillgripa åter telefonen, säga upp ditt kontrakt eller stänger av telefonen hemma, lära sig några tekniker som kan hjälpa till att förbättra mottagningen.

Undersök Interferens


Om din mobiltelefon fungerar i vissa områden i ditt hem men inte i andra, leta efter andra elektroniska och fjärranslutna enheter som kan störa din mobiltelefon förmåga att plocka upp sin signal. En forskningsstudie utförd av Brian Ohlhausen på Bishop O'Connell High School i Arlington, Virginia., Visar att mikrovågor, trådlösa routrar, trådlösa fasta telefoner och komradio alla potentiellt kan störa en mobiltelefon signal, trots att mobiltelefons signalen inte orsaka problem för någon av dessa poster. Flytta mobiltelefon till en del av ditt hem där ingen av dessa poster finns i närheten kan öka telefonens användbarhet.

Återställ Phone


Kontrollera med din operatör om hur att återställa din mobiltelefon. Nya torn kontinuerligt läggs till de stora trådlösa nätverk, och återställa telefonen uppdateras och uppdaterar sin interna verksamhet, så att säga. Till exempel: slå "* 228" på en Verizon mobiltelefon initierar denna process. Det var en gång en svag eller obefintlig signal hemma kan nu blivit en fast serie av barer efter en återställning.

Svag batteri, Svag signal


Precis som batteriet kan tömmas genom att kontinuerligt söker efter en signal, är motsatsen också sant. En svagt batteri kan skapa en försvagad mobiltelefon signal. Din mobiltelefon bärare kan vara villiga att byta ut batteriet om det täcks av garantin. Köpa ett nytt batteri kan visa sig lösa problem om den försvagade batteriet var källan till den svaga signalen.

Köp en Booster


Den situation med svag mottagning på mobiltelefoner, speciellt hemma och på arbetsplatsen, har visat sig vara en källa till vinst för skaparna av signalhöjande produkter.