Sandraktheis.com

Hemlagad Motor-Driven Cyklar

Det finns många sätt man kan anpassa en pedal cykel till en motoriserad cykel. Vissa kit finns som kan ge din cykel kraften hos en elektrisk moped. Men det finns ett par olika sätt du kan utrusta din cykel med ett hårt driven motor som kommer att skicka din cykel zippa tillsammans som de gamla stil gräsklippare motor drivna gå vagnar från barndomen.

Motorsågs Engine


Det mest logiska sättet tycks utrusta en motorsåg motor. Både motorsågen och cykeln köras på kraften i kedjan. Allt du behöver göra är att lära sig att stabilisera motorn på baksidan av cykeln, hitta rätt kedja som passar både motorsåg och bakhjulet och göra lite tester innan den går ut på vägen. Naturligtvis kommer det att bli lite mer komplicerat än så, men det är den grundläggande idén.

Säkerhetsproblem


Några problem som kan uppstå med en motorsåg motor drivs cykel skulle vara det faktum att det skulle bli mycket varm mycket snabbt. Om du har oturen att oavsiktligt röra motorn medan det är igång, kan det betyda några brända ben på minst.

Problem Bränsle


Också ta hänsyn till det faktum att du behöver bränsle och ett sätt att ställa in gasreglaget från dina styret så att du kan bedöma hur snabbt du kommer att gå. De flesta av dessa problem kan lösas med en cykel redskap shifter (tekniken för ett gasreglage på en motorsåg är mycket lik en växling på en cykel).

Fördelar


Den mest uppenbara fördelen är att istället för att behöva anstränger dig när du cyklar, kan du helt enkelt starta din motorsåg motor och gå. Beroende på kraften i motorn, kan du få din cykel för att gå ganska snabbt.

Alternativ


Andra alternativ för hemlagad cykelmotorer inkluderar ogräs ätare och lövblåsare. Men lövblåsare är lite ovanligare. Om du vill hålla sig borta från bränslet, kan du alltid försöka att koppla in en elektrisk motor för att din cykel, men det måste vara tillräckligt starka för att driva cykeln med dig på det.