Hur man installerar en bakre högtalare i en 1988 Honda Civic

Många Honda Civic entusiaster är inte nöjda med fabriks talare av fordonet. Det finns inget enkelt sätt att ta bort fabriks högtalarna och installera nya i en 1988 Honda Civic, och du kanske måste ändra inredningen i bilen; men om du är fast beslutna att ersätta högtalarna själv, se till att du noga förstår instruktionerna.

Instruktioner


•  Fäll ner baksätena i din 1988 Honda Civic och ta ut dem för att komma till den del där du ska installera högtalarna. Dra nu mattan trim bakifrån och klippen automatiskt hoppar ut.

•  Ta bort skruvarna som håller 40-delad plats i stället. Det finns fyra skruvar av 10 mm. Också, skruva isär de två bultarna som håller den 60-delade säte på plats. Skruva av 12mm bulten på vänster och 10mm bult på höger. Förvara dessa skruvar tillsammans med fästena på en säker plats. När du är klar att skruva dessa bultar, kan båda säten lätt tas ut.

•  Lossa höger 14mm bult närmast framsätena i bilen. Notera att panelerna lossa från ramen av dörren och kommer ut utan någon svårighet. Plastlocket på akterdäck kommer lossa så att du kan lyfta andra klipp.

•  Skruva loss och lossa fabriks högtalarna i bilen med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Lyft dessa högtalare ur akterdäck och hålla dem borta från bilen. Montera dina nya högtalare i adaptrarna alar använder hårdvaran som medföljde högtalarna förpackningen. Du måste placera ersättnings högtalarna precis som de gamla hade placerats. Innan återmontering bilen, se till att högtalarna är korrekt placerade.

•  Skjut däcket tillbaka till sin plats. Skruva fast stjärnskruvarna ursprungliga fabriks i däck för att säkra den i takt.

•  Sätt ihop bilen genom att vända instruktionerna ovan.articles connexes